Tunnit – Potkunyrkkeily

KuntoPotkunyrkkeilyn tunnit koostuu varjopotkunyrkkeilystä, pistehanska, mitsi ja säkkiharjoittelusta. Lisänä on kaikki potkunyrkkeilyn oheisharjoitteet. Tunnille osallistuaksesi et tarvitse mitään kokemusta kamppailusta, eikä tarvita mitään pohjakuntoa. Harjoittelun teho on harjoittelijan itsensä säädeltävissä koko ajan, jolloin kuntosi riittää juuri niin pitkälle kuin itse haluat.

Kuntopotkunyrkkeily tunnit soveltuvat myös kokeneille kamppailijoille lyönti ja potku harjoittelun tunneiksi. Koska tunnin tempo ja haastavuus on harjoittelijan itsensä säädeltävissä, saavat sekä aloittelijat että kokeneet samalta tunnilta juuri itselleen sopivan haasteen.

Kuntopotkunyrkkeily ja potkunyrkkeily eroavat toisistaan siten, että kuntopotkunyrkkeilyssä  ei sparrata, tai otella.

Kuntopotkunyrkkeilyn voit aloittaa milloin vain, tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulet vain salille ennen tunnin alkua ja ilmoitat olevasi paikalla ensimmäistä kertaa.

Potkunyrkkeilyn harjoittelu on potkunyrkkeily kilpailuihin tähtäävää harjoittelua. Kaikki potkunyrkkeilyä harrastavat eivät kilpaile, mutta harjoittelu on potkunyrkkeilyn kilpamuodon mukaista. Potkunyrkkeilyä Vieskan Kamppailukeskuksella vetää Teija Siirtola

Tunnit:

  • Maanantai 19:00 – 20:15 Potkunyrkkeily, Teija
  • tiistai 20:00 – 21:00 Kuntopotkunyrkkeily, sifu Ville
  • torstai 19:5 – 20:45 Kuntopotkunyrkkeily, sifu Ville