Tunnit – Itsepuolustus

Itsepuolustuksen tunneilla harjoitellaan itsensä suojelmista erilaisilta tilanteilta.

Nämä tunnit eivät ole minkään kamppailulajin harjoittelua, vaan pohjautuvat sifu Ville Kukonlehdon oppimiin tekniikoihin, harjoitteisiin ja elämän kokemukseen.

Tunneilla harjoitellaan itsepuolustuksen elementtejä lähtien ympäristötietoisuudesta, liikkumisesta ja havainnoinnista aina siihen fyysisen kamppailuun asti. Tunnit rakentuu aina osallistuvien ihmisten taitotason ja vaatimusten mukaisesti. Vaikka et olisi koskaan harjoitellut mitään kamppailulajia voit silti tulla itsepuolustustunneille. Vaikka olisi jo vuosikymmenien kokemuksella varustettu kamppailija, hyödyt silti varmasti itsepuolustunneilla käymisestä. Itsepuolustusharjoittelu tarjoaa ns. geneerisiä ratkaisuja uhkaaviin tilanteisiin, kuin  myös varsinaiseen itsensä puolustamiseen.

Osa tunnista käytetään aina niin sanottuun skenaario pohjaiseen harjoitteluun. Tällä harjoittelumuodolla simuloidaan oikean elämän tilanteita ja niissä vastaan tulevia haasteita.

Itsepuolustusharjoittelun voit aloittaa milloin vain, tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulet vain salille ennen tunnin alkua ja ilmoitat olevasi paikalla ensimmäistä kertaa.