Peruskurssit

Vieskan Kamppailukeskuksen tunti/lajivalikoimasta; wingtsunille, escrimalle, karatelle, historialliselle miekkailulle ja potkunyrkkeilylle järjestetään peruskursseja säännöllisesti.

Näihinkin lajeihin voit tulla mukaan myös peruskurssin ulkopuolella, kunhan muistaa ilmoittautua etukäteen (info@kamppailukeskus.com, tai 050 409 5753). Muista lajeista/tunneista (esim; nyrkkeily/kehonhuolto/kuntopiirit/kamppailukerho) ei järjestetä peruskursseja vaan niihin voit tulla mukaan ihan milloin vain sinulle sopii.


Peruskurssien sisältö koostuu kunkin lajin ensimmäisen  oppilasasteen/vyön tekniikoiden harjoittelusta. Peruskurssit kestävät 10 harjoituskertaa. Peruskurssin harjoituksiin voi osallistua joko jäsenyydellä, tai peruskurssikortilla. Jäsenyyden / kortin hinnan näet hinnastosta.

Seuraavat peruskurssien aloitukset:

Viikko 14 / 2019 

1. päivä huhtikuuta, maanantai
  • 18:45 – 20:00 Historiallinen miekkailu
  • 19:00 – 20:15 Potkunyrkkeily
2. päivä huhtikuuta, tiistai
  • 18:45 – 20:00 Wingtsun Kuen Kungfu
4. huhtikuuta, torstai
  • 19:15 – 21:00 Weapons Combat Escrima
5. päivä huhtikuuta, perjantai
  • 17:00 – 18:30 Shito-Ryu Karate Do

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta info@kamppailukeskus.com tai puhelimella 050 409 5753
Peruskurssille ei ole pakko ilmoittautua etukäteen. Paikkoja on kuitenkin rajallinen määrä, joten varmistat oman paikkasi ilmoittautumalla etukäteen ao. lomakkeella.


Jos haluat varata yksityistunnin tai tilauskoulutuksen; ole hyvä ja käytä siihen täältä löytyvää lomaketta
Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen ilmoittaudun valitsemilleni Vieskan Kamppailukeskuksen järjestämille seminaareille / koulutuksille. Ymmärrän, että toisen henkilön nimissä tehty lomakkeen täyttö on rikos ja ilmoitetaan aina poliisille. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot.


Henkilötiedot:

|

|
|
Sähköpostilasku (0€)Paperilasku (+5€)


Maksajan / huoltajan tiedot alla:Lomake on onnistuneesti lähetetty, kun saat ilmoituksen "Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty."
Ongelmatapauksissa ota yhteyttä: koulutukset@kamppailukeskus.com