Mukaan harjoituksiin

Potkunyrkkeilyä lukuunottamatta Vieskan Kamppailukeskuksen mille tahansa tunnille voi tulla mukaan missä tahansa vaiheessa. Saapuessasi ensimmäisen kerran harjoituksiin, ilmoita valmentajalle, olevasi ensimmäistä kertaa paikalla. Ensimmäinen kerta on ilmainen tutustumiskerta, eikä sido sinua mihinkään. Säännöllinen harjoittelu edellyttää jäsenyyttä tai harjoituskertakorttia. Säännöllisen harjoittelun hinnat näet hinnastosta.

Vieskan Kamppailukeskus järjestää perinteisiä peruskursseja ja muita avoimia tapahtumia säännöllisesti. Peruskurssit ja tapahtumat näet kamppailukeskuksen tapahtumat/kurssit osiosta. Potkunyrkkeilyä lukuunottamatta harjoituksiin mukaan tuleminen ei kuitenkaan edellytä peruskurssia vaan voit tulla mukaan harjoituksiin milloin tahansa

Potkunyrkkeily on suosio on sen verran suurta, että potkunyrkkeilyyn pääsee mukaan vain peruskurssin kautta.

Osalle kursseista ja tapahtumista pitää ilmoittautua etukäteen (esimerkiksi koulutukset). Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet kyseisen kurssin / tapahtuman ilmoituksesta.

Jäsenyyden tai harjoituskertakortin voit hankkia joko täyttämällä sähköisen lomakkeen, tai täyttää jäsenlomakkeen ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä Kamppailukeskuksella. Samalla lomakkeella voit myös hankkia harjoituskertakortin.

Vieskan Kamppailukeskuksella toimivat maksutavat näet hinnasto sivulta.

Saapuessasi ensimmäisen kerran harjoituksiin, ilmoita valmentajalle, olevasi ensimmäistä kertaa paikalla.