Kamppailukerho (8 – 12 vuotiaat)

Kamppailukerho on tarkoitettu lapsille 8 vuotiaista ylös päin. Yläikärajaa ei varsinaisesti ole, mutta yleensä 12 ja 13 vuoden välissä siirrytään aikuisten ryhmiin. Tunti on niille, joiden kärsivällisyys tai fyysinen koko ei vielä riitä osallistumaan aikuisten tunneille.

Kamppailukerhossa ei järjestetä peruskursseja, vaan voit tulla mukaan milloin tahansa. Pyydä huoltajasi (vanhempasi tms) mukaan saliin tullessasi ensimmäisen kerran. Myös kamppailukerhon ensimmäinen kerta on ilmainen kokeilukerta eikä sido sinua mihinkään.

Tunneilla tehdään kamppailulajiharjoitteita lasten ehdoilla ja osallistujien kypsyys huomioiden. Osa tunnista saatetaan käyttää vaikkapa hippaan, tai muuhun koordinaatiota kehittävään liikkumiseen. Junioreiden kamppailut tunnin voi yhdistää esimerkiksi kuntonyrkkeily tuntien kanssa, siten, että käy kerran viikossa kuntonyrkkeilyssä ja kerran viikossa juniori tunnilla. Junioreiden kamppailut tunnille saa tulla myös aikuiset. Huomaathan kuitenkin; halutessasi voit tulla lapsesi mukana tunnille, mutta tarvitset Vieskan Kamppailukeskuksen harjoitteluoikeuden ollaksesi salilla.

 Junioreiden tunnit:

    • Maanantai 16:45 – 17:15
  • Keskiviikko 17:15 – 18:00

Tunneille voit tulla mukaan millon tahansa. Tunneille ei myöskään tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Ensimmäinen kerta on aina ilmainen tutustumiskerta, eikä sido sinua mihinkään.